Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja väg

 

Mörker sveper svart

Tanken förblindas av moln

Vill hitta ljuset

 

Stålsätter min själ

Väljer det "goda" alltid

Vet att ljus kommer

 

Prövning i sinnet

Sorterar svart från vita

Ger styrka och hopp

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nils-Robert
Läst 310 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-29 15:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet om sorgearbete, från mörker till ljus!
2018-10-12

  Fem hjärtan VIP
Fin haiku om hoppets styrka
2018-10-11

    ej medlem längre
En hoppingivande text om att finna ljuset i en mörk tillvaro!
2018-10-09

  Kim VIP
Här fick du till det FINT! Men visst kommer det mörka moln förbi oss alla då och då!!
2018-10-05

  Minkki VIP
ett etiskt liv
2018-10-02

  Janina Kaminska
Insiktsfulla rader.
2018-10-02

  Karina"Kia"
Tungsint men att ett liv i hopp i sinnet att kunna se det ljusa!

Fint textat!
2018-10-02

  Rise Little One
Ljuset kommer och upplyser mörkret i sinnen.
2018-09-29

  bumerang

”Sortera” känns som ett viktigt ord
i din eftertänksamma text,
att ta till sig.
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert