Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-2012


Lönnlövsguld



Det finns en skatt i skogen


Lönnlövsguld


Aningar om nederbörd
utmed kvistarnas sida
dallrar luften


Vattenvandring (lerigt lugn)
gyttjegrop
Det blåser hit, det drar dit


Lycklig är den,
som gummistövlar har.




Fri vers (Fri form) av Hybrid
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-27 11:00



Bookmark and Share


    Askanden
höstdikt
fin hyllning till naturen

någonting är det med hösten
den drar fram saker och ting
ur poeten

2018-09-30

  Minkki VIP
Okänt förblir det om poeten äger gummistövlar, men barnasinnet finns här, härligt!
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hybrid
Hybrid