Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis du sårade mig

Grattis
Du vann två hjärtan
Du förlorade sedan mitt
Hoppas du en dag fattar
Att ingen vill vara din
När du leker med hjärtan
Nu mår jag bra och jag skrattar men ärren är kvar även såren i mitt hjärta.




Fri vers av pathetic duck
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-27 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck