Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa med Netflix

det bästa med Netflix är
när man nån gång hittar
nån riktigt bra serie

och så kan man riktigt "knarka" den –
när man har tid bara se alla avsnitt
i en följd på några dagar...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-27 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Netflixmaraton kallas det.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP