Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndabocken

Det kostar att spela herre

Till slut blir det så olidligt kostsamt,

att man inte klarar av det längre

Då tar man till ett sätt att freda sitt samvete

Man utser en syndabock,

som man lägger alla problems upphov på;

och den syndabocken har bara en benämning;

Löfvén !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-28 07:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Otack är världens lön?
Men vissa skall binda
ris till egen rygg och i
Blindhet duka under
Utan att någonsin
förstå?

2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP