Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar

Mina tårar
på mina kinder
Jag har fortfarande svårt
trotts att åren går

Jag glömmer aldrig
som en fantastisk gåva
och ett straff
hur mycket som än flyter under broarna




Fri vers av Dreamcatcher
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-28 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamcatcher
Dreamcatcher