Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag är så tacksam
För dem som älskar mig
Och som jag får älska tillbaka.
"För att bli älskad är stort, men att älska är större"
Och när jag får älska dig och du tar emot min kärlek
Så blir den hel.




Fri vers av Dreamcatcher
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-07 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamcatcher
Dreamcatcher