Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krafter jag knappt kan först

Du är så stark
Att vi runt om dig
Inte kan förstå
Att du fortfarande står
Vi kan inte föreställa oss
Hur det är att vara du och vilka krafter som krävs
För att inte rämna
Men det är väl också det som skiljer oss
Att du måste för annars dör du
Och vi kan inte förstå att du inte dör av att vara precis så stark




Fri vers av Dreamcatcher
Läst 107 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-20 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamcatcher
Dreamcatcher