Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag älskar stort

Så kramade jag dig
För du älskar att kramas
så somnade du
Så sjöng jag för dig
så du kom till ro
så somnade du
(trotts att du gjorde allt för att hålla dig vaken)
Sen höll jag din hand tills du somnade.
Sen sov alla.
Utom jag.
För jag kände mitt hjärta
hur det nästan brast av all kärlek
Hur alla katastrofer cirkulerade
Som gamar i mitt sinne
Tårarna strömmade
Jag kunde inte stoppa
sprialen av natt svart katastrof
Så jag låg där vaken
med mitt hjärta som värkte
För jag äkskar stort




Fri vers av Dreamcatcher
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-16 19:37



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En stor kärlek, och en stor rädsla, tänkvärd och läsvärd.
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Dreamcatcher
Dreamcatcher