Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splittrad

Kontakten bruten
Jag är splittrad
Ingen av mig pratar med varandra
Vi är inte osams
Men vi verkar släppt taget om varandra
Någon gång längs vägen
En är där
En annan vet jag inte vart
En här
Kan vi samlas
Mötas
Kan vi, bli jag




Fri vers av Dreamcatcher
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-16 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamcatcher
Dreamcatcher