Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra sten

Jag känner hur det snurrar
Men jag hittade en sten
Som jag måste bära
Den är tung
Jag ska bära den
Jag ska skydda den
För den kommer
Hålla mig på marken
Jag kommer andas stenen
Jag kommer låta den ligga varm
När sikten inte är klar
När vågorna slår högt
Så ska jag särskilt greppa stenen
Låta den väga hela skeppet tungt
Så att kursen ligger fast

Efter prövning kommer lättnad




Fri vers av Dreamcatcher
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-12-09 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamcatcher
Dreamcatcher