Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Övergången från höst till vinter kan vara dramatisk i ett västkustlandskap där starka stormvindar formar landskapet.


Oktoberdagar

 

Vassens gula vimplar rasslar stolt i vinden, en ståndaktig arme väntar vinterstrid

Solstrålar kämpar en orättvis kamp, nordvästvinden kall biter hårt

Saltmättad vind från ett kokande hav pressar in över strandgräs och sten

En final spelas upp, en repris äger rum det är höst och en sommar drivs bort




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-28 17:10



Bookmark and Share


  Syrran77
Älskar den sista strofen, både till rytm och innehåll.
Önskar dig en skön höst!
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP