Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det börjar likna nåt

Förspel och diskussion

-så nu va dom redo.
-ja. nu är dom redo.
-redo att åka ut ur atmosfären på nya äventyr.
-det va det dummaste.
-det innebär inte så mycket
-vi kan ha som betala hela stycket.
-ge fan i min relation.
-DET är på riktigt alltså?
-tro fan det
-det finns folk och så finns det folk
-det låter bra
-huvudsaken är att något blir gjort. och det nu på momangen.
-jag har förstått det.
-du och dina demoner. alltid! alltid! börjar bli lite tjatigt nu hörru.
-börjar likna nåt
-ja. ensamhet
- and You\'re Probably Wondering Why I\'m Here.

kommunal friskvårdstimme

-yes sir.
-fasten your seatbelts

Lunch

The WILD process can be broken into five distinct phases, these are:
Phase 1: Preparation
Phase 2: Awakening
Phase 3: Relaxation
Phase 4: Transition
Phase 5: Stabilization

efterspel:

Sounds Like
a melody .

real marketing is scary my love. IF you are only going to see this page once (ever), so please read every word very very carefully. It\'s that important. om du vet vem du är så kan raketen starta






Övriga genrer av stockhausen
Läst 575 gånger
Publicerad 2006-06-14 00:07



Bookmark and Share


  marianela
Gillar texten. Har läst den några gånger nu och kommit fram till att jag gillar den. Har däremot ingen intelligent eller ens vettig förklaring eller tolkning, så du får nöja dig med det. Tack.
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen