Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blanksteg


gässen roterar vant i sin formation
emellan dem ett stilla tomrum i rörelse

ett blanksteg

erinrar sig Ballas berättelser
i ljuset är närvaron frånvarande
i mörkret är frånvaron närvarande
periferin är i centrum
ett inverterat seende
ett samtal i kön

ett till blanksteg

en bunden bok
väver samman samvaron
knarrar i sömmarna
beredd att berätta historier
var morgondagen igår?
är kvällsdagen imorgon?

ett till blanksteg

flyttfåglarna återvänder
ändrar formation
en stilla rörelse

ett sista blanksteg




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-30 20:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en filosofisk betraktelse men känns som en inlärd omöjlighet...hm
det är inte svårt när man ständigt möter stickspår ..<3

väldigt bra fångat
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln