Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar


trådar hissas ner från himlen
accelererande störtskur
skräddarna börjar fläta
historier med trådar som bär liv

vattnet som bildas
bär spegelbilden
av de springande skräddarna
när ytspänningen bryts bildas liv

nuets gestalt kläs i särkar
vi själva vävt ihop
förbipasserande, relationella rum
dikteras i stunden av vårt eget sinne

skräddarna blir marionetter
helt intrasslade i trådarna
som täcker varje kropp
förklädda i skepnaden av liv

flätan sträcker sig nu upp ur sikte bakom molnen

skräddarna klättrar upp längs den


det är enda sättet



att komma loss










Fri vers av Paradisfågeln
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 21:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm bildrikt och spännande trassel
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln