Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sordinburken


tystnad är guld
jag är Krösus
fyller stora salar
med min ekonomi

tystnad är guld
jag är Midas
rör vid allt jag ser
tar på tystnaden

tystnad är guld
jag är Robin Hood
tar från de rika
ger till de fattiga

vi börjar bli många
jag och mina alter ego
trängs i sordinburken
slår på trumhinnan

vore jag rik
skulle jag köpa deras tystnad






Fri vers av Paradisfågeln
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-17 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln