Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motvind


Du är vinden
men jag har inte fått mina vingar
Du blåser rakt mot mig
för att få mig att stiga
istället går jag i motvind
långsammare och långsammare tills jag måste krypa




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-12 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln