Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skafferiet


första dagen efter dig
ramlar runt och skadar mig
naturkatastrofernas timme
rubbar mitt balanssinne
sorger förvarade i konservburkar
plockar jag från hyllorna
ner i min korg
ställer dem längst bak i skafferiet
första dagen efter dig
hur länge räcker konservburkarna




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-03 22:42



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fint skrivet om förvirringen efter en förlust :):(
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln