Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fermat


landskapet förvandlas till natten

träden och ängarna ett sammanhängande hav

vågorna stöper berghällar

omkring oss uppstår miljontals minneslundar

på vågkammen betar våra getter

grässtrån dansar foxtrot

allt reduceras till silhuetter




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 22:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tankeväckande
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln