Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

42 gram

mitt hjärta är iskallt
det är därför jag hackar upp det överallt
sandar och saltar
så att jag inte halkar.
min kropp är så fel
på alla sätt jag ser det så.
jag hatar den,
jag matar den,
och skadar den så hårt jag kan.
men min själ är odödlig
så länge du finns här nära i min famn
en själ väger 21
men våran väger 42 gram.
42 gram morfin
42 gram heroin
gör oss fria tillsammans.
en överdos att vara fri och fin.
men vi bor så långt från varandra!
ibland måste den delas
och då finns inget mera
då måste jag hacka och sanda
kräkas och vara dödlig
som alla andra.




Kitty<3




Fri vers av mika
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-06-14 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mika
mika