Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darrar morgonljusets båge

 

Jag tappar tidens rand

när lusten brinner

sin hetaste låga

hämtar andan i smyg

för att undvika nattens           

gränslösa plåga

 

där ingen finns vid min sida

ingen andas min natt till ro

darrar morgonljusets båge.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2018-10-01 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP