Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamsterhjulet

alla dagar
den ena är den andra lik

men vad gör man
om man vill bryta mönstret?

vad gör man
om man vill bryta sig ut?

det är ju på ett sätt så lätt
att bara trampa på i hamsterhjulet

och inte tänka så mycket
men där dör själen långsamt

tänk om man skulle våga?
om man en dag bara skulle hoppa av?

man behöver ju inte ”göra en Markus Torgeby”
och flytta ut i ett tält i skogen

men nånting annat?
nånting man faktiskt vill göra?

”ekonomisk trygghet” säger du?
visst, men sälj själen då för ekonomisk trygghet
be my guest...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-02 12:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tankar som är sunda
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP