Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godheten

Godheten kan förvandlas till ondska
när man förleds blunda för fakta
för att bevara sin syn på tillvaron




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-02 14:37



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja det onda
frodas när
det goda
ses blunda

det gäller
att öppna
sina två

2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP