Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strand någonstans

Att jag kan fastna här igen
vågornas oanständiga rörelse mot klipporna
detta liv denna envetenhet
alla fruktlösa försök att nå till en strandkant

avsaknaden av kläder
gör dig inte attraktiv
bara kallare

Dessa vågor för mig själv
Ingen avdunstar på befallning längre
Att hålla sig flytande

Havet

det klär mig




Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-17 22:08



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Gillar innehållet även om jag inte riktigt begriper budskapet ^^ Fina ord som klingar fint ihop.
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Qadira