Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lytligt ytutbytlig



Jag önskar jag vore en ansiktslös
och gravdragen kunde försvagna,
att ytan min glansats helt mansporös
och hudflängd var flik skulle flagna,
där strömmande strider för kinden strös
min sveksvedda hy ville vika -
om allting som syns var vad hjärtat hös
då vore vi olikt lika.

Jag önskar jag vore förutan kropp
där dräkternas lyten är täckta,
då tynade vi under trädets topp
men såg varann nyuppväckta,
då såg vi var våg i vart blodomlopp
i nektaren läckt att försmäkta
och sedan så fanns här då kanske hopp
om kärlek som vore äkta.


















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP