Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt


jagad av vargar

rider jag framåt på häst

ut ur mitt luftslott




Bunden vers (Haiku) av Paradisfågeln
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-03 23:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var verkligt bra
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln