Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skilsmässa som inte är uttalad


Öde ö

Jag är strandsatt
på en ö mitt ute i ingenstans

Dagar går men jag ser inget annat
än vatten och strand

Veckor, månader
ljus och mörker

Ingen hör mig
ingen ser mig

Jag förstår mitt öde
men jag kan inte acceptera

Jag skall gå här i evighet
aldrig mer höra någon ropa mitt namn

Min hand är tom såsom mitt hjärta
under skinnet bor den djupa avgrunden




Fri vers av La yegua
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-04 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua