Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet som kan läsas baklänges såväl som framlänges


Tillit

I vår tid har misstänksamhet och brist på tillit tilltagit

På internet kan man när man glömt bort ett lösenord, få frågan: Är du en robot?

Man har god lust att svara ja.

Vidare kan man då också få en bild indelad i olika rutor. Där kan  man få frågan: I vilka rutor finns en brandpost eller en brevlåda? Helt patetiskt!

Vidare kan man i ett sådant fall få uppmaningen att uppsöka sin mobil; för det har ju alla;)

Där kan man om det vill sig väl, få en bokstavskod, som man sedan kan fylla i på en ruta i internet, så att man få göra ett nytt lösenord.

Livet har blivit som ett muromgärdat fängelse helt enkelt för att vi förlorat förtroendet för varandra!

Gamla människor som i datahänseende föddes för tidigt, för att kunna delta i datoriseringens välsignelser; de kan hälsa hem!

Man gör reklam för en mobil som ska vara lämplig för äldre, exempelvis DORO. Men med den kommer man inte långt. Man måste helt enkelt ha en mobil av yppersta klass för att få tillräcklig nytta av den. Den enda nyttan man har av den är att ringa och ta emot samtal. Allt det andra som man kan göra i en dator, det kan man bara glömma!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-04 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP