Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett måste om jag vill bli fri...


Krossa fienden...

Fånga dagen

Men jag vet inte vilken dag det är

Jag lever i min egna lilla värld

Världen utan dagar

Världen utan tid

Bara tankar

Bara känslor

Existerar i min värld

En hemsk värld att leva i

Jag är ensam här

Har bara mina känslor

Har bara mina tankar

Jag grubblar

Jag är fast här

Är det meningen att jag ska lära mig nåt

då har jag verkligen lärt mig min läxa

Jag har plågat mig själv här

Jag har varit min egna fiende

Det är dags för mig att lämna min egna värld nu

Det är dags att krossa fienden




Fri vers av Jesse
Läst 381 gånger
Publicerad 2003-11-13 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse