Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan ditt leende

 

Hur kan jag släppa dig

när jag inte ser dig,

varför mörknar dagen

innan ditt leende?




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-04 18:20



Bookmark and Share


  DominiQueen
varsel?

2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP