Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskvalitet

ni skaffar er
hus, bilar och prylar

som ska betalas
så ni måste jobba mera och mera

ni klättrar
på era karriärsstegar

ni reser
runt världen

fine,
om det funkar för er

men funkar det verkligen?
är ni lyckliga, får ni några kickar av det?

vad månne ni tänker
om mig och mitt liv?

det ser kanske ut som
om jag bara stod stilla

men jag reser också –
min resa går inåt, till mig själv




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-05 11:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Skulle aldrig mitt bohemiska liv byta
mot de strebers som enbart gillar yta
att slava under amortering och lån
bara för att glänsa gör dem till fån
2018-10-05

    ej medlem längre
Fight Club
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP