Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen tådans

kan inte ens stava till

STORSTÄDNING

finns inte gömt någonstans

i mina gener

Förmodligen fick syrran

hela det paketet

Så det är nog ingen ide

för mig att söka med

ljus och lykta efter

sådant i detta liv

Får gömma mig i det

som kommer nästan

helt gratis och

levereras mer eller

mindre automatiskt

balanserande på

A-Ö




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-05 13:22



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Va skönt. Att strunta i konventionerna och göra det man är bra på.
2018-10-07

  ULJO
Städning är väl bra men det får inte gå till överdrift
2018-10-05

  Solstrale VIP
Ja sådana ord kanske du har städat undan;)
2018-10-05

    Max Poisé
Den tog jag med mig direkt:-)
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP