Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ska de döljas mer

 

I rader av solstänkta rosor

förnimmer jag doften av dig

 

du är blixten

som dundrar genom min kropp

 

du är lindring

som smeker balsam över mina sår

 

redan gror de frön

som föll över vår lustfullhet

 

aldrig ska de döljas mer.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-06 11:57



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbar
2018-10-06

  Viksten
Fin, följsam och vacker text
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP