Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vuxen symbios håller aldrig



Om vi antar att en poet
inte är namnet på någon
som absolut måste skriva vers
utan ett samlingsbegrepp på den
som i sin kärlek söker en ogenomlevd symbios
blir det lättare att förstå
alla dess misslyckade kärlekar

symbios och vuxenhet
går inte ihop




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-06 15:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Kanske Salvador har rätt. Men i praktiken slutar ofta vilt passionerade möten - där båda är i en närmast psykotisk symbios - i katastrof. Symbios är likt elden...man ska inte leka med den.
2018-10-07

  Poeten Salvador VIP
* Symbios innefattar ett barn och en vuxen. Vuxna kan vara i symbios
* En vuxenrelation fungerar inte om den ena ska vara vuxen, den andra barn hela tiden
* Ingen är helt vuxen.Vi kan behöva symbios mellan den DEL av relationen som är mellan "det inre barnet" och en vuxen
2018-10-06

  Poeten Salvador VIP
Är inte den vune en del av symbiosen med barnet?
2018-10-06

  Minkki VIP
hur är det jag brukar säga ?
ibland är Du så bra :)
dock en lite lessam nydefinition av en poet.
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP