Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaginal varaktighet





vaginans vackra
välvda vulva
vår värmande vagga
vaktparadens villkorslösa vacum




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-07 17:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hur hittar alla djuren dit?
måste vara lukten
o honans sätt att forma sig
2018-10-08

    ej medlem längre
bara en människa kan uttrycka sig så
men alla de andra längtar också dit in
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP