Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm en liten dröm om mig

översätter blå till engelska så du förstår
du åker iväg och skriver i miss you
jag tror jag blir arg för du menar inte det
jag vet ju precis vem du är
och jag vet att jag älskar dethär spelet
men kommer jag någonsin ifrån det
kommer jag nånsin hitta någon som gillar att gå lika fort som jag
har inget tålamod att leta
orkar inte anstränga mig för någon
klappar mig själv på kinden innan jag ska sova
vem är det som har kodat min hjärna till att funka såhär
är jag bara ett experiment för alla?
existerar jag ens, är jag ens här?




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-07 20:51



Bookmark and Share


  Baystream
Ja herre, dina ord slår - hårt
mot allt det som jag
lever och andas

Ja, precis så. Så bra
så sant

Kommer trycka på applåd, men det räcker inte.

Precis så. Allt jag kan kommentera.
Ja.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans