Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatan


En ny planet har upptäckts

med stark, växande gravitation

astronomerna såg dess sken i teleskop:

Min väckarklockas snoozeknapp




Fri vers av Paradisfågeln
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln