Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet!

Längtan skingras för vinden
Känner dofter av förr
Då upptäckter var större än morgondagen

Jag ser nya leenden med ögon som redan letar vidare
Nyfiket.

Den eviga solnedgången leder mitt hjärta vidare mot slutet där sanningen ligger begravd likt skatten vid regnbågens slut.

Fast är inte skatten den färgglimrande bågen?

Likt livet!

Njut av det vackra du känner här och nu!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-09 17:02



Bookmark and Share


  Baystream
Ja, det kanske är så :)
Vem har egentligen funnit den där krukan med guld?
Hittills har ju folk gått bananas på "double rainbow”s
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ