Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Första versen på denna dikt skrev jag för många år sen... för en stund sen blev den klar- Egen bild


Tröstesång

 

Det var små ord

av tröst

du hällde in i hjärtat mitt

små glädjeord

av hopp som jag fick

smaka

Sen öppnades en port

ett rum

så fyllt av poesi

men oförklarligt

drog du dig tillbaka

 

Nu längtar jag

till stunderna

då orden dina kom

För kanske var det jag

som slutat höra

Du kunde inte nå mig

med din mjuka tröstesång

för rummet mitt

var fyllt av allsköns röra

 

Förlåt jag stötte bort Dig

Du en gång var mitt allt

jag glömde Du var känslig

Du helige gestalt

 

 




Bunden vers av Siggesdotter
Läst 549 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-09 18:31



Bookmark and Share


  Lärling
Så skört och vackert.
Jag tycker att jag känner heligheten.
2019-02-01

  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2018-10-15

  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2018-10-15

  Monika A Mirsch VIP
Vacker är din hyllning till de små orden, de riktigt stora!
2018-10-11

  Eva Helene VIP
Mycket vacker och tänkvärd dikt och bilden så skön!
2018-10-10

  Maria Sundelin VIP
Vacker
2018-10-10

  Maiah VIP
Vacker
2018-10-10

  walborg
En gripande text
2018-10-09

  ULJO
God poesi som denna måste ta sin tid
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter