Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zzzzz

Är nog inte den ende som tröttnat!
En del är rädda för nya saker!
En del tycker inte om mångfald
En del är enfaldigt fast i sina åsikter och vevar likt Don Quijote mot alla väderkvarnar när vindarna blåser kallt om deras fötter.

Offer för alla de elaka som inte passar in i deras trånga "tro"!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-09 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ