Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bar vår hemlighet

 

Jag ville finna åter

det som var du

vaka tillbaka

den dag som var vi

 

jag ville känna

det tomma bröstet häva

sig till glädje    

jag ville höra

den tysta rösten ropa

det namn som format mina läppar

 

jag ville åter se dig

komma mot mig

i regn

 i solsken

i motvindens tagel

 

nu viskar tomheten var stund av ånger

nu letar händer sin gren att hålla

nu spår jag regn i solens skimmer

nu följer blint den hand som styr

mig bort ur blickens skrin

som bar vår hemlighet.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-09 19:09



Bookmark and Share


  Viksten
Vacker och berörande text
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP