Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristendomen är osvensk! Varje svensk bör överge den!

Var och en får tro på det som vill men för mig är den enda sanna möjligheten för de som vill vara någorlunda svenska att omedelbart överge kristendomen!
Att vara kristen i Sverige är att hylla girighet och att man låtit den styrande överklassen diktera vad som var fördelaktigast (för dem!)
Så den enda möjliga utvägen för den som vill vara svensk måste vara att återupprätta asatron!

Låt oss åter bedja till Oden och hans gelikar!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-09 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ