Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla saknad

Satt på min sten
Kvällen
Såg ut igen

Ut över
vågorna
Vindarnas hem

Ser hur den eviga
solen
Stiger ner

Stilla sjunger
fågeln
Sin stilla sång

Längtan sjunger efter
morgonens
Ljuvliga famn

Känner hur
Ögon
Lockar mig

Sliter åtrån i
Hjärtat
Som sjöng

Sista sagan
Svanen
Den flög iväg

Visste flickan
Känslan
Som slet i en själ

Kroppen sammetslen
Kinden
Gråten den vet

Smekte den sakta
Stilla
Utan sorgliga drag

Dimman döljer
Skönhet
Svunnen men sann

Dansande väsen
Älvan
Så grann

Viskande glädje
Ömhet
Spirande äng

Slöjorna lätta
Sagan
I dimman försvann

Ensam allena
Sitter
En brusten man

Se mina ögon
Elden
Ej längre den syns

Glömd i fordom
Kärlek
I älvens brus




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-10 00:39



Bookmark and Share


  Spik
Smärtsamt bra!
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ