Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktig



Här sitter jag och är viktig.
Har jag penis?
Yes det har jag.



Här sitter jag och har penis.
Är det viktigt?
Apparently so.





Fri vers (Fri form) av Asta Kass
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-10 15:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
off it goes
2018-11-24

    Bo Malte
lysande...
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass