Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Barnet, flickan, kvinnan och urmodern


Låt alla delar vara levande

Släpp loss lekfullheten och glädjen i nuet som barnet. LEK
Tillåt flickan att få bekräftelse så självkänslan växer och får ta plats. DU KAN
Låt kvinnan blomma ut i kärleksfull omfamning.
Vara sensuell ge och få av närhet och kreativa äventyr. TA EMOT
Lyssna på urmoderns erfarenheter och visdom som lyssnar inåt och lärt att allt som börjar alltid har ett slut..... Balans är nyckelordet. ÖDMJUKHET innför allas olika lärdomar. LITA PÅ DIN INTUITION

Vi bär alla dessa inom oss. Ge dem tillåtelse att få vara dina vägvisare och lära dig leva fullt ut i glädje och kärlek.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-10 18:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart i känsla och djup!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP