Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kidnappad

Här är jag,
eller här

de har kidnappat mig
jag finns mellan sagorna, i skuggan
titta bakom sidorna

de har förtrollat mig
jag drunknar mellan bokstävernas vågor
men jag vill inte att du räddar mig

de har förfört mig
med en trädgård av bilder




Fri vers av La yegua
Läst 222 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-10 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till en bra läsning! Skulle behöva lite förslag på tankeutflykter som fångar mina ögon lika bra som din text.
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua