Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Ännu en vår denna sommar

Det ser onekligen mörkt ut
Mörkt, mörkt
Jag tyckte det kändes så skönt att känna igen
Känslan av att känna
Nu kommer sommaren bli som våren var
Olyckligt kär och snabb




Fri vers av IQ
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-06-14 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ