Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den oförstående kvinnan



Hon
kommer aldrig att förstå mannen
för när hon säger med sin varmaste
lenaste röst att
"vi har ju ett liv tillsammans du och jag"
så kan det skrämma skiten ur honom

och ja,
hon förstår
ingenting




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-12 13:30



Bookmark and Share


  Mayssa
Och när kvinnan säger högt "jag vill inte binda mig", då rubbas manligheten och mannen börjar krypa för att få vara bunden.

Jag tror inte att det hela handlar om manligt och kvinnligt, faktumet är att människan gillar att jaga.

Vi är från olika planeter jag håller med dig men vi tillhör samma universum ;)
2018-10-15

  Gunnar Hilén VIP
vi är från olika planeter
2018-10-12

  jba VIP
Tror du verkligen att kvinnor och män är så essentiellt olika? Det återkommer mycket i dina texter.
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP