Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänstersveparen

efter ännu en Tinder- visit
börjar jag tro att jag har blivit
professionell vänstersvepare
det blir knäppare och knäppare

vad gör jag här?
det blir nog ingen kärleksaffär
idag heller – inte dig och inte dig
förslagen väller över mig

men ingen känns värd
att satsa på, att ta in i min värld
varför är det så svårt
var hittar jag nån support

har jag drabbats av relations-fobi
kan ingen få chansen att bli
mitt hjärtas utvalda dam
få mig rubbad ur min invanda ram?

för så länge jag vänstersveper
så som jag gör, enligt orimliga urvalsprinciper
så går ju de flesta bara bort
och då är det ju en märklig sport...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-12 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP