Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vi barn till de överlevande" av Alicja inspirerar


att bära




Visst bär vi
vår barndom
våra föräldrar




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-13 08:06



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Vi bär vår egen bild av föräldrarna.
När vi ser på dem, ser vi då oss själva? Har vi själva de egenskaper vi inte tyckte om hos dem? Vi kan ju ha vänt egenskaperna till sina motsatser. Att vi är lika våra föräldrar är naturligt, våra gener kommer ju därifrån
2018-10-13

    Sefarge VIP
Kanske alltför hårt
Så de blockerar andra?
;)
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP